Schwimmbäder

Vinkovačko dvoransko plivalište „Lenije

Vinkovačko dvoransko plivalište „Lenije“ nalazi se u gotovo samom središtu grada Vinkovaca, neposredno uz drevni park „Lenije“, u području namijenjenom za športsko rekreacijske aktivnosti. Bazenska dvorana nalazi se u prizemlju objekta u kojoj su četiri bazena u dvije skupine.
Sportsko-rekreacijski bazen dimenzija 25x16,67 m te dubine 1,3-1,8 m namijenjen je svim ljubiteljima plivanja. Bazen za zabavu, rekreaciju i učenje plivanja srcolikog oblika površine 260 m2 i dubine 0,6 - 1,3 m. Na njega se naslanja hidromasažni bazen s brojnim mlaznicama i gejzirom koji omogućuje užitak opuštanja. Za najmlađe posjetitelje namijenjen je najmanji dječji bazen kružnog oblika dubine 30 cm. U svakom bazena, ovisno o namjeni i korisniku, različita je temperatura vode. Na katu se nalazi prostor za fitness i aerobic veličine oko 370 m2. Za trenutke opuštanja predviđen je prostor sauna, i to finska i turska. Duž cijele bazenske dvorane nalazi se galerija s koje je moguće pratiti sportska natjecanja ili druge priredbe koje je moguće održavati u ovom prostoru. U prostoru rekreacijskog bazena nalazi se atraktivna staklena galerija namijenjena za konzumaciju pića i hrane s kojega se pruža pogled na cijeli bazen. Caffe bar s restoranom brze hrane pruža usluge posluživanja pića i brze hrane.

Radno vrijeme
ponedjeljak – nedjelja
od 08:00 do 22:00

Noćno kupanje
petak i subota
od 20:00 do 24:00
 

Bazeni u Novim Mikanovcima

Otvoreni bazeni opremljeni svom potrebnom infrastrukturom.

Vukovarska ada

Uređeno kupalište na otoku nasuprot Dunavu. Pješčane plaže, uređen ugostiteljski objekt, igralište za odbojku na pijesku, uređen kamp. Organizirani prijevoz velikim putničkim čamcima kao i održavanje prostora otoka obavlja ŠRU Dunav, Vukovar.

Gradska plaža Vukovar

Nalazi se u središtu grada. U blizini parkirališta, restorana. Uz plažu postavljene sprave za fitness na otvorenom.

Gradska plaža Ilok

Nalazi se uz hotel Dunav. Pješčana plaža sa suncobranima, izrađenom drvenom sjenicom.

Banja u Vinkovcima

Dva umjetna jezera pružaju ljeti pravo prirodno osvježenje. Ovo pravo kontinentalno kupalište osim kupanja na uređenoj plaži sa tuševima, nudi i sportske sadržaje – vaterpolo, vodeni skokovi, odbojka na pijesku. Do Banje vodi uređeni prilazni put s osiguranim parkiralištem.

Poloji u Županji

Savska plaža uređena i obogaćena brojnim sadržajima. Danas su tamo tuševi, WC, sportski tereni za odbojku na pijesku i mali nogomet te ugostiteljski objekti.

Tel:032 638 402

info@bazenilenije.com

www.bazenilenije.com

Vinkovci Hallenschwimmbad „Lenije“
Vinkovci
Vukovarska ada
Vukovar
Stadtstrand auf Donau in Vukovar
Vukovar
Stadtstrand auf Donau in Ilok
Ilok
Banja in Vinkovci
Vinkovci
Poloji bathing resort
Županja

Tel:032/ 540-430

info@sov.hr

www.sov.hr

Vukovar